Nyheter

Nya foton i albumen

2012-10-31NID_Singular_Petter

Nu var det ett tag sedan jag hade tid att uppdatera hemsidan. Jag har haft en del fotouppdrag och layoutjobb under sommaren och hösten. Jag ska fortsätta lägga upp nya bilder i november. Bl.a. har jag ett fotojobb med folkmusikgruppen Väsen i november, och med vevlirespelaren Johannes Geworkian Hellman m.fl. Här är tre av de nya fotona som nu ligger i albumet "Musiker/Band" här på hemsidan. Det första är från fotosessionen till NIDs singel "SINGULAR" och de överiga två är från en fotosession med saxofonkvartetten "Saxtas". 

 

 

Saxtas_3Elias_Frigard

NID 2012

2012-05-31

Här är en av NIDs nya pressbilder 2012, fotograferad i min fotostudio här hemma i Hagsätra. Det ska komma upp någon mer från den sessionen snart. 

 

nid_ny_pr_2012

Familjen Mårtensson

2011-11-04

Idag var Nils, Emma och Maja i fotostudion och tog bilder av sin fina familj. Majas mjukisdjur fick också några fina bilder att ha i sitt fotoalbum.
Se fler av bilderna från fotosessionen under fliken "Porträtt" här på hemsidan. 

Nils_Emma_och_Maja_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maja_1

Oscar och Anna-Karin

2011-10-22

I porträttalbumet ligger nu några nya bilder av Anna-Karin och Oscar, som ska ha barn om några veckor. :-)
Jag och min syster Stina fotograferade dem i Stinas lägenhet i Göteborg. Jättekul! Och fint med Stinas höga, vackra fönster. 

Oscar_och_Anna-Karin_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oscar_och_Anna-Karin_2

Nya porträttbilder på gruppen "NID"!

2011-09-08

Inför sin release av nya skivan "Darkness" har gruppen NID blivit fotad i studion. Läs mer om skivan på musiksidan. Fler bilder från sessionen kommer upp i albumet när layoutarbetet med omslaget är färdigt. 

Tre_Portratt_Nid_Darkness

PR-bilder

Om Du som musiker eller dansare, eller Din musikgrupp, behöver nya PR-bilder så har jag en hel del idéer om sådana saker. Jag har själv jobbat som musiker i många år, och har de senaste åren fotat en mängd grupper för CD-omslag, foldrar, hemsidor m.m. Min kontaktinfo finns under fliken "Kontakt". Välkommen in med Din förfrågan.

Ny hemsida!

2011-07-17

Hej! Nu ser min hemsida äntligen dagens ljus för första gången! Här är det tänkt att Du ska kunna läsa om mina fotojobb och titta på bilder. Om Du är intresserad av att se fler bilder än de som finns på hemsidan kan Du kontakta mig på den här adressen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eller så kan Du komma tillbaka senare, eftersom tanken är att det ska växa fram omfattande fotoalbum som innefattar alla mina fotojobb, om kunderna tillåter att de visas dvs. 

Välkommen åter!

Nya bilder

2011-07-16

Nu ligger en del bilder uppe på hemsidan, i väntan på att "albumfunktionen" ska bli klar. Förhoppningsvis finns det fotoalbum att titta i fr.o.m. nästa vecka.