Ny skiva med Marin/Marin - "Småfolket" fick en SKYPERELEASE!

2011-06-09

Nu har uppföljaren till CD-n "Mot Hagsätra" äntligen kommit ut. Efter fem år som duo har Marin/Marin byggt upp en stor repertoar av egna kompositioner och traditionella låtar, och nya skivan "Småfolket" innehåller en hel del godbitar. Allt framfört med det täta samspel och den spelglädje som blivit duons signum.

Eftersom Marin/Marin åkte till USA i början av juni, så hade de sin releasekonsert via Skype på Ransäterstämman! Detta var urpremiär på stämman, och konserten visades på storbilds-skärm direktsänt från soliga Kalifornien!

Samtidigt som skivan gavs även duons första låtbok ut. Eftersom så många frågat efter noter på låtarna från CD-n "Mot Hagsätra" så finns nu en samlingsbok med låtar från både gamla och nya plattan. 22 låtar allt som allt, med både andrastämmor och ackord, vilket gör det till en utmärkt bok för er som vill spela låtar ihop med andra eller som vill använda boken för instrumentalundervisning.

"Mot Hagsätra" är nästan slutsåld, och kommer kanske inte att tryckas om. Passa på! Köper man båda skivorna och boken så får man rabatt.