Nya notboken i ensemble-serien är här

2015-09-03

Nu kan man beställa nyaste notboken, "Tune Book for Ensembles 2" här på hemsidan. Läs mer under fliken "Webshop - Noter".
24 låtar med arrangemang.
:-)

Omslagsbild liten

Marin/Marin - USA turné 2015

2015-08-24

Så är det dags för en ny turné till USA med duon, i oktober 2015. Vi ser fram emot detta, och passar på att testa en stor del av nya repertoaren på amerikanarna. Ny skiva med repertoaren är planerad att släppas 2016. Om allt blir som det är tänkt så kommer det att vara ett delvis belgiskt motiv på nya plattan... men vi får se! En layout kan ibland styra in en på nya banor innan man är färdig.

MarinMarin US tour plan 2015 v2 kopia

Sommaren är här!

2015-05-27

I sommar blir det mycket repande inför olika projekt (bl.a. "Jazz, Folk & Fjäll", Marin/Marin/Reid/Svensson och Lena Willemarks "Blåferdi"), och jag ska också försöka hinna färdigställa uppföljaren till Tune Book for Ensembles! Den har legat halvklar i ett halvår, men det har varit så galet mycket jobb den här teminen så jag har inte hunnit. Nu hoppas jag att sommaren ska bjuda på både lite ledighet och skön, ostörd arbetstid. Förutom ensembleboken håller jag också på att starta upp ett spännande soloprojekt! Mer avslöjar jag inte än, men det kommer att färdigställas under 2016 och 2017.
En underbar vår och sommar önskar jag er alla! (Äntligen kommer det fina vädret! Idag var första gången jag kunde gå med shorts och linne på min hundpromenad på morgonen. Härligt!)

Mvh
Mia

Malungs folkhögskola på tapeten!

2015-05-27

I April blev jag anställd som lärare på Malungs Folkhögskola! Tjänsten är på 50%, och det innebär att jag skär ner på min verksamhet i privatundervisning och på danshögskolan. Jag är taggad och full av inspiration inför höstterminen!

Ses vi i Malung kanske?
;-)
Mia

Nytt år och nya utmaningar

2015-03-09

Hej på er,
Det har varit mycket på jobbfronten och jag har inte hunnit uppdatera hemsidan på ett tag. Nu ska jag äntligen uppdatera med konsertdatum, nya bilder på fotografsidan och annat under dagarna framöver. Några av förra årets höjdpunkter var att få jobba med Mats Ek på Dramaten, att jobba med Lena Willemark i hennes verk "Blåferdi", att turnéra med Unni Boksasp Ensemble och att göra en dansföreställning med folklig menuett tillsammans med Mikael Marin, Petra Eriksson och Anton Schneider. Under 2015 kommer jag att fortsätta spela med Marin/Marin, NID, MP3 och Menuettföreställningen, jobba mer än förut på Danshögskolan tillsammans med Andreas Berchtold, spela in några skivor (bl.a. med Lena Willemark, Tina Quartey, Leo Sander, Livet Nord och MP3). Turnéer i Sverige, Norge, Belgien, Estland, USA och kanske Chile står på programmet. Marin/Marin håller på att göra en barnföreställning som ska ut på turné med Musik i Sörmland i höst. m.m. m.m.

Hoppas vi ses någonstans i vimlet!
Mvh
Mia

På turné med Unni Boksasp Ensemble på trio

2014-05-01

Sitter på ett hotell i Notodden och tar igen mig efter intensiva repdagar och speldagar med Unni Boksasp Ensemble. 20 (för mig nya) låtar som övats in för en turné som började i Voss den 29:e. Kul att spela med nya människor och att resa runt i vackra Norge på våren, med vårvarm sol och gnistrande snöklädda fjälltoppar i bakgrunden. Ikväll blir det Vinje, imorgon Kongsberg och på lördag Tinn. Välkomna! Mer info på: http://www.boksasp.no/#/home

Jobbar med Mats Ek på Dramaten!

2014-02-18

Marin/Marin och Leo Svensson Sander har under en tid spelat in musiken till Mats Eks uppsättning av Utvandrarna på Dramaten i Stockholm. Idag gjorde vi sista arbetsdagen i studion. Det har varit roligt att arbeta med Mats Ek och Niko Röhlke, och det ska bli otroligt kul att se föreställningen med Rolf Lassgård, Stina Ekblad m.fl. Det är redan väldigt hårt bokat, men köp gärna en biljett till föreställningen, som kommer att spelas till 2015!

http://www.dramaten.se/Repertoar/Utvandrarna/
Skarmavbild 2014-02-20 kl. 13.44.19Skarmavbild 2014-02-20 kl. 13.44.43

Manifestpris till UBBs nya skiva!

2014-02-07

På Maifestgalan igår vann vi i Ulrika Bodén Band priset för årets folkmusik med vår skiva Kärlekssånger!
Hurra hurra!
UBB