Marin/Marin - Tune Book

Marin_Marin-TunebookFörsta notboken med låtar av Marin/Marin. Här är Din chans att få spela originalkompositioner av Mikael Marin och Mia Marine.

 

Pris: Se toppen av sidan.

Beställ nu genom att skicka mail till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

26 låtar med melodier, andrastämmor och ackord. Låtarna finns inspelade på de tre skivorna med Marin/Marin; Mot Hagsätra, Småfolket och Skuggspel. Skivorna hittar du under fliken "Skivor" i webshopen. Här finns låtar med roliga stämmor. Vissa låtar passar för mer avancerade spelare och vissa passar för de som inte har spelat så länge. Man kan spela låtarna oavsett vilket instrument man spelar, men det står skrivet en del dubbelgrepp som lämpar sig väldigt väl på fiol. Använd boken för eget musicerande eller i undervisningen.


OBS! Den tryckta boken innehåller 22 låtar, men man får även 4 låtar som PDF-filer från den senaste skivan, Skuggspel. Ni som köpt boken tidigare och inte fått de fyra PDF-filerna, skicka ett mail och be om dem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Låtförteckning:

 

20 Bucks

Bebs fyller inget särskilt

Brudlåt till Hanna och Ben

Brudmarsch till Helena och Gunnar

Brudvals till Leo och Ellekari

D-mollskan

Den fria Maria

Faster 2

Gröna Visan

Har ni hört den förut?

Hjärtklappen

Jävla Marinkåren

Kung Harts

Marsch till Sibirien

Mot Hagsätra

Noras Dopvals

Småfolket

Tjejvals

Vals i Nypontider

Varmluft

Vråken och Blomman

Winter Ale Polska

 

FYRA BONUSLÅTAR FRÅN CDn "SKUGGSPEL":
Den flygande ön

Eviga ungdomens vals

Hymn för sommarnätter

Regnvalsen

 

 

Copyright Marin/Marin. All rights reserved.